اختتامیه جشنواره ملی مادرم فاطمه (س)

زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره ملی مادرم فاطمه (سلام الله علیها)

مراسم اختتامیه جشنواره ملی مادرم فاطمه (س)همزمان با ایام نورانی میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) در روز دوشنبه ۳ابان ماه ۱۴۰۰ در فضای مجازی برگزار شد.

جشنواره با مشارکت موسسه فرهنگی قرآن و عترت روح الجنان، سازمان تبلیغات اسلامی، معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع) و انجمن ویراستاران در محورهایی چون داستان نویسی و شعر، مداحی، دکلمه و شعرخوانی، طراحی، نقاشی، فیلم کوتاه، موشن گرافی و کلیپ در ۳ رده سنی کودک، نوجوان و بزرگسال در سطح ملی برگزار گردید.

*دکتر مجتبی فائق
دبیر جشنواره و قائم مقام بنیاد فرهنگی*

در ابتدای مراسم ضمن اشاره به روند برگزاری جشنواره مذکور، نحوه داوری آثار ارسالی از سوی مخاطبان را تشریح نمود و به بیان محورهای آن شامل الگوسازی و تبیین جایگاه والای حضرت فاطمه(س) در خانواده به عنوان الگوی مادران، جایگاه مادر در خانواده، نقش مادر در تربیت فرزندان، نقش مادر در استحکام حیات خانواده، نقش مادر در آرامش خانواده و نقش مادر در شکوفایی استعدادهای فرزندان پرداخت.
سپس
* دکتر معصومه حاجی عموشا
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) و معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس خواهران*

به دانشگاه امام صادق(ع) و هدف و رسالت ویژه و سترگ آن در ارائه الگوی دانشگاه اسلامی ویژه بانوان با توفیقات الهی و درایت حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) و مسئولان و شاگردان آن عالم ربانی اشاره نمود.این جشنواره نیز گام کوچکی در جهت تحقق اهداف مذکور به منظور بازیابی هویت زن مسلمان و معرفی جایگاه والای مادری برگزار شده است .
در ادامه

*حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا بصیری
مدیر گروه علوم قرآن و حدیث و استادیار دانشگاه علامه طباطبایی*

به آیات و روایات متعددی درباره نام و مقام زیبای مادر و جایگاه آن در زندگی اشاره نمود و بیان کرد: در بسیاری از این آیات مقام پدر و مادر در کنار مقام عبودیت و پروردگار متعال عنوان شده است که این نشان از جایگاه بسیار والای مقام مادر در آیات و روایات است.
سپس

* دکتر رقیه سادات مومن
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) و مدیر گروه حقوق پردیس خواهران*

به حدیث ثقلین و دو میراث گرانبهایی که از سوی رسول خدا به یادگار گذاشته شده است اشاره کرد و تصریح نمود: یکی از ویژگی‌های قرآن کریم بحث انسان‌سازی قرآن است. انسان برای رسیدن به قله‌های سعادتمندی و خوشبختی باید برنامه زندگی خود را از قرآن استنتاج کند.ان شاء الله در پرتو عنایات خاصه حضرت زهرا(س) بتوانیم عاملان حقیقی قرآن کریم باشیم و با استناد به آیات نورانی، مقدمات ظهور و حضور حضرت مهدی(عج) را فراهم گردانیم.

*دکتر محسن ایمانی
مدیر گروه علوم تربیتی و دانشیار دانشگاه تربیت مدرس*

در ادامه به نقش اصلی و تاثیرگذار مادران در خانواده اشاره کرد و بیان کرد: اگر چه پدر و مادر هر دو در ایجاد خانواده صالح موثر هستند؛ اما بار اصلی و اساسی در این زمینه بر دوش مادران است. انسان‌های نیکو در خانواده‌های نیکو و صالح بار می‌آیند و اخلاق رمز ماندگاری چنین خانواده‌هایی است.
در پایان مراسم

* معصومه رحمانی، مدیر امور فرهنگی پردیس خواهران و مدیر داخلی گروه داوران
جشنواره *

ضمن ارائه گزارشی از مراحل داوری به اهداف جشنواره شامل کشف و پرورش استعدادهای جدید، ترویج و تبلیغ اهمیت جایگاه مادر در خانواده، ترغیب بانوان محترم به فرزندآوری، شناسایی نیروهای خلاق و هنرمند، تبیین جایگاه حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان مادر شیعیان و الگو قراردادن زندگی ایشان، به معرفی داوران هر بخش به صورت جداگانه پرداخت و برگزیدگان و منتخبین محورهای مختلف جشنواره را معرفی کرد و از آنان تقدیر و تشکر نمود.

در پایان نیز اسامی برگزیدگان در هر محور اعلام گردید .
*اداره امور فرهنگی*
@farhangi_isuw

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن تماس: ۰۲۱-۲۶۵۶۵۷۴۳

● ساعات پاسخگویی: از ۸ صبح تا ۵ عصر

درج پیام در سایت (فرم تماس با ما)